О компании Klassika Asigurari в Молдове

Despre companie Klassika Asigurări

Sistemul național de asigurări contribuie la dezvoltarea sigură și durabilă a economiei Republicii Moldova, reprezentând o bază suplimentară pentru sporirea securității și bunăstării persoanelor fizice și juridice.

Societatea pe acțiuni „Klassika Asigurări” este o companie de asigurări și activează pe piața națională de asigurări în categoria asigurărilor generale. A fost fondată în februarie 1996. Unic acționar al Companiei este SRL „Avantage”. Capitalul social constituie 26, 951 mln. MDL.

Serviciile de asigurare prestate de către Klassika Asigurări sunt orientate către client și în sprijinul stabilității financiare a acestuia, prin acordarea susținerii personalizate atât la subscrierea riscurilor de asigurare cât și în gestiunea riscurilor preluate de către Companie.

Stabilitatea Companiei este asigurată de portofoliul de asigurări echilibrat și profesionalismul specialiștilor angajați. Fiabilitatea și promptitudinea îndeplinirii obligațiilor se realizează nu numai cu resursele financiare proprii, dar, de asemenea, datorită politicii eficiente de reasigurare.

Klassika Asigurări colaborează cu companii de top în domeniul de reasigurare din mai multe țări: Sindicate LLOYD'S din Londra (Marea Britanie), SAVA Re (Slovenia), POLISH RE (Polonia), Hannover Re (Germania), Ingosstrakh (Rusia), VTB Insurance (Rusia), Swiss Re (Elvetia) și altele.

Compania își desfășoară activitatea în peste 50 de reprezentanțe, oficii teritoriale și puncte de vânzare în orașe, alte localități și treceri de frontieră din țară.

Experiența acumulată de specialiștii Companiei permite de a oferi clienților programe de asigurare optime în scopul formării unui sistem eficient de protecție a afacerii; organizării procesului de regularizare a daunelor la producerea cazurilor de asigurare; elaborarea unui program de reducere a pierderilor neplanificate, precum și un algoritm a procesului de asigurare complexă a riscurilor adaptat la specificul afacerii, și măsuri pentru a reduce probabilitatea apariției evenimentului asigurat pe riscurile persoanelor fizice și juridice asumate de Companie.