Klassikaasig Assistance de la Klassika Asigurari

Ce este Klassikaasig Assistance?

"Klassikaasig Assistance" vă oferă servicii 24 din 24 intervenind la orice problemă a maşinii dumneavoastră. Compania Klassika Asigurări SA vă prezintă un set de servicii noi de assistenţă tehnică rutieră: "Klassikaasig Assistance". Cu aceste servicii veţi simţi un confort adevărat în folosirea de zi cu zi a automobilului dumneavoastră. "Klassikaasig Assistance" vă va lua apărarea în orice situaţie care poate interveni în drumul dumneavoastră. În caz de accident rutier, pană de cauciuc, pană de baterie, blocarea portierilor, defecţiune tehnică, etc, puteţi cere ajutor la orice oră de zi sau noapte la dispeceratul notru.

Operatorii vă vor consulta cum să procedaţi în situaţia creată, în caz de necesitate vor trimite o echipă mobilă la faţa locului pentru a acorda ajutorul necesar, vor organiza tractarea automobilului. Un specialist calificat va acorda consultaţii de prim-ajutor medical în caz de necesitate.

Cine beneficiază de Klassikaasig Assistance?

Din data de 1 octombrie 2015, fiecare client "Casco VIP" primeşte gratuit serviciul de asistenţă "Klassikaasig Assistance".

Cât costă aceste servicii?

Serviciile sunt gratuite cu condiţia respectării regulilor de exploatare şi întreţinere a automobilului Dvs, descrise în manualul de utilizare a maşinii. Aceste reguli se referă mai întîi de toate la efectuarea verificărilor tehnice la intervalele de timp stabilite de producătorul auto cu diagnosticare şi eventuale reparaţii la centre de service autorizate. Pentru mai multe informații puteți accesa http://www.assistance.md/klassikaasig.