Noutatiile companiei Klassika Asigurari din Moldova

Pe 2 octombrie, la Chisinau, s-a desfăsurat unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate pietei de asigurari - "Conferinta de Asigurari din Republica Moldova". Ajuns la a doua editie, evenimentul a reunit peste 100 de lideri și specialisti din Moldova, Romania, Austria, Slovenia, Olanda, Croatia, Cehia, Polonia, SUA si altii, pentru a dezbate principalele aspecte care vizeaza activitatea în sectorul de asigurări, brokeraj și cele conexe din Republica Moldova.

Ce este Klassikaasig Assistance?

"Klassikaasig Assistance" vă oferă servicii 24 din 24 intervenind la orice problemă a maşinii dumneavoastră. Compania Klassika Asigurări SA vă prezintă un set de servicii noi de assistenţă tehnică rutieră: "Klassikaasig Assistance". Cu aceste servicii veţi simţi un confort adevărat în folosirea de zi cu zi a automobilului dumneavoastră. "Klassikaasig Assistance" vă va lua apărarea în orice situaţie care poate interveni în drumul dumneavoastră. În caz de accident rutier, pană de cauciuc, pană de baterie, blocarea portierilor, defecţiune tehnică, etc, puteţi cere ajutor la orice oră de zi sau noapte la dispeceratul notru.

Operatorii vă vor consulta cum să procedaţi în situaţia creată, în caz de necesitate vor trimite o echipă mobilă la faţa locului pentru a acorda ajutorul necesar, vor organiza tractarea automobilului. Un specialist calificat va acorda consultaţii de prim-ajutor medical în caz de necesitate.

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pietei de asigurari este Forumul International a Asigurărilor în cadru căruia a avut loc Conferinta de Asigurari din Republica Moldova pe 10 octombrie, la Chișinău, reunind peste 120 de participanti din Moldova, Romania, Rusia, Ucraina, Olanda, Germania, Cehia, Polonia, Croatia, Letonia si nu numai. CA KLASSIKA ASIGURARI SA a fost reprezentată la acest eveniment de către Directorul general dna Dolghi Cristina și Șeful secției dezvoltare asigurări și reasigurări dl Untilov Alexei.

În cadru Expoziției Internaționale Tourism. Leisure. Hotels, care a avut loc în perioada 06.04.2017 - 09.04.2017, CA Klassika Asigurări SA a oferit tuturor vizitatorilor posibilitatea să câștige o calatorie pentru două persoane în Budapesta-Viena! Suntem bucuroși să vă informăm că în urma extragerei premiului, cîștigător a fost desemnat domnul Crețu Constantin.